Lähetä Pikaviesti

 

Hei!

Voit käyttää tätä lomaketta lähettääksesi minulle pikaviestin. Luettuani viestin, pyrin palaamaan sinulle 2h kuluessa hoitolani aukioloaikoina (ma-pe, klo 12-20). 

Kiitos jo etukäteen yhteydenotostasi ja mukavaa päivänjatkoa!

Ystävällisesti,

Sky-kosmetologi
Anniina
Beauty Anniina

Name *
Name

15 Pietarinkatu
Helsinki, 00140
Finland

+358504119536

Beauty Anniina on kauneushoitola Pietarinkadulla. Hoitolastani saat upeat klassiset ripsienpidennykset ja volyymiripset, geelilakkaukset, jalkahoidot, kasvohoidot, vartalosokerointia sekä rentouttaat hieronnat. 

Palvelen ma-pe 12.00-20.00 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä numeroon 050 411 9536 tai sähköpostitse osoitteeseen anniina(a)beautyanniina.fi!

Tervetuloa kauneushoitolaani - Beauty Anniinassa palvelen Sinua huolella ja ammattitaidolla.

Beauty-Anniina-banneri-ripsienpidennykset.jpg

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksillä saat helposti näyttävyyttä katseeseen.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun tyyliisi sopivat ripsienpidennykset.

Katso esimerkkejä tekemistäni ripsienpidennyksistä täällä.


Klassiset ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset on kauniit ja helpottavat monen arkea. Ripsienpidennyksiä on saatavilla Beauty Anniinassa eri pituuksilla (7mm-17mm), kaarevuuksilla, paksuuksilla sekä myös upeina volyymiripsinä!


Volyymiripset

Volyymiripsillä ripsistä saadaan erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Ripsikuidut ovat ohuita, joten niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen. Näin ollen tuloksena on tuuheat, mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut ovat pehmeät ja ovat silmissä miellyttävät.

Suosittelen tulemaan hoitoon ilman silmämeikkiä sekä olisi hyvä huomioida, että laiton jälkeen ripsienpidennykset tai volyymiripset eivät saisi kastua vuorokauteen parhaan kestävyyden saamiseksi.